Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Lakóház vegyes-tüzelésű kazánjának a kéményében a lerakódott égéstermék gyulladt meg hétfőn délelőtt Porcsalmán, a Batthyány István úton. A mátészalkai hivatásos és a csengeri önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

A vízelzáró csap meghibásodása miatt nagy mennyiségű víz eltávolításához kérték a mátészalkai hivatásos tűzoltók segítségét hétfőn délelőtt a szatmári város Budai Nagy Antal utcájában, ahol egy társasház pincéjéből kellett motoros szivattyú segítségével a 40 centiméter magas vízoszlopot eltávolítaniuk, ahol berendezési tárgyakat és a kazánt veszélyeztette a víz. Személyi sérülés nem történt.

Időben jelzett a szén-monoxid érzékelő egy száz négyzetméteres családi házban hétfőn este Győrtelken, a Szabolcsi Építők útján. Az ingatlanban vegyes tüzelésű és gázüzemű fűtőberendezések is voltak. A nem megfelelő huzat miatt a cserépkályhából a füstgáz visszaáramlott a fürdőszoba kéményén keresztül. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a lakás átszellőztetése után mértek kisebb gázkoncentrációt, a szolgáltató a közös kéményhasználatot megtiltotta. Személyi sérülés nem történ, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Fotó: ezahir.hu/archívum – Móricz Csaba