Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői állománya a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltséggel közösen köszöntötte a női dolgozókat szerdán délután az igazgatóságon, de a megye többi katasztrófavédelmi kirendeltségein sem feledkeztek meg a gyengébb nem képviselőiről.

Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójának köszöntésével kezdődött a nőnapi ünnepség Nyíregyházán, majd Nagy József tű. ezredes, igazgató-helyettes Zorán, a Nő című dalszövegét osztotta meg a kolléganőkkel.

Ezt követően az igazgatóságon szolgálatot teljesítő női dolgozók korábban megörökített fényképeiből készült zenés összeállítást tekintették meg a résztvevők, majd az állomány férfi tagjai virággal kedveskedtek és megköszönték, hogy teljes értékű kollégaként minden nap ugyanúgy helytállnak a hétköznapokban is, mint férfi társaik.

A Nőnapon Mátészalkán, Fehérgyarmaton, Kisvárdán, Nyírbátorban, Baktalórántházán és Záhonyban is köszöntötték a női dolgozókat a kirendeltségvezetők, tűzoltó és őrsparancsnokok.

Fotó: katasztrófavédelem

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22