Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Nyíregyházi Törvényszék másodfokú tanácsa a mai napon jogerős ítéletet hozott B. R. vádlottal szemben fogolyszökés bűntette miatt. A törvényszék a korábban elsőfokon kiszabott 2 év 2 hónap börtönbüntetést és 3 év közügyektől eltiltás mellékbüntetést 1 év 7 hónap börtönbüntetésre és 2 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre enyhítette.

A megállapított tényállás szerint a vádlottat a Nyíregyházi Járásbíróság 2016. szeptember 30-án közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt 3 év börtönbüntetésre és 3 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte, egyidejűleg elrendelte az előzetes letartóztatását.
A tárgyalás után a vádlottat a rendőrök a bv. intézetbe kísérték át úgy, hogy a vádlott kezét előre bilincselték, és a bilincsre vezetőszíjat tettek.
A Nyíregyházi Törvényszék főbejáratán kilépve B. R. a vezetőszíjat megrántotta, ami elszakadt, és a vádlott megszökött úgy, hogy a Bocskai utca irányába futott, majd a főügyészség épülete előtt útfelújítási munkát végző személyek feltartották, és az intézkedő rendőrök elfogták.

Kép: Blikk