Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Több szabadtéri tűzesethez is riasztották a tűzoltókat szerdán napközben Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, továbbra is érvényben van a tűzgyújtási tilalom!
Hat hektáros területen foltokban égett a száraz aljnövényzet szerdán délután Aranyosapáti és Nyírlövő között. A vásárosnaményi önkormányzati és a kisvárdai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok és puttonyfecskendő segítségével oltották el a lángokat.

Tiszavasvári külterületén másfél hektáron kellett hasonló eseménynél beavatkozniuk a helyi önkormányzati tűzoltóknak, míg a 4-es számú főút mellett, a 291-es kilométernél az árokparton csaptak fel a lángok Nyírbogdány közelében, ahol a nyíregyházi hivatásos tűzoltóknak adott feladatot a szabadtéri tűz oltása. Nyírmihálydiban két helyen, a Szőlő utca mögötti területen és a Vasút utcában is a szakolyi önkormányzati tűzoltók oltották el a felcsapó lángokat, személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kigyulladt egy használaton kívüli épületben lévő színpad szerdán délután Mátészalkán, a Kossuth utcában. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd a füsttel telítődött épületrészeket motoros ventilátor segítségével átszellőztették.

A kép illusztráció!

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22