Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Egy családi ház kéménye mellett a fa gerenda gyulladt ki szombat reggel Nyírmadán, a Gábor Áron utcában. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a födémszerkezetet megbontották és kéziszerszámok segítségével az izzó, parázsló részeket eltávolították. Személyi sérülés nem történt, az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak, mivel a lakóház fűtés nélkül maradt.

Négy hektáron égett a nádas és a száraz aljnövényzet szombat délelőtt Napkor és Apagy között. A nyíregyházi hivatásos és a napkori önkéntes tűzoltók kéziszerszámok és puttonyfecskendő segítségével oltották el a lángokat. Aranyosapátiban, a Böszörményi utcában a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók avatkoztak be, ahol egy hektáros területen adott feladatot a szabadtéri tűz oltása, míg Nyírgyulaj határában, a temető közelében három hektáron a nádas égett, itt a nyírbátori hivatásos tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kigyulladt egy zárt, harminc köbméteres hulladéktároló konténer szombat délelőtt Nyíregyházán, a Szent István utcában. A tulajdonos a konténert kinyitotta, a város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Kisebb robbanás volt egy császlói száz négyzetméteres családi ház konyhájában szombat délután, a Dózsa György utcában, ahol a felcsapó lángok miatt felhevült egy 11,5 kilogrammos PB gázpalack, egy másik palackot a szomszédok hoztak ki az épületből. A csengeri önkormányzati és a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. A ház lakható maradt, egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett.

A kép illusztráció – ezahir.hu/archívum

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22