Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Ötödik alkalommal rendezik meg az Abigél Országos Minősítő Táncfesztivált Nyíregyházán március 18-19-én. Hazánk egyik legnagyobb minősítő versenyére több, mint ezer táncos érkezik az ország 45 településéről, valamint Romániából és Ukrajnából. Az eseménynek a Bem József Általános Iskola tornacsarnoka ad otthont – írja a nyiregyhaza.hu.

Hazánk egyik legnagyobb minősítő versenyére több, mint ezer táncos érkezik az ország 45 településéről, valamint Romániából és Ukrajnából. Tíz tánckategóriában, hat korcsoportban mérhetik össze tudásukat szombaton és vasárnap reggel 9-től este 18 óráig  – írja a portál.

A 220 produkciót nemzetközi szintű zsűri értékeli. Lázár Dániel szervező kiemelte, az országban egyedülállóan a minősítő kategóriákat négy tudásszinthez igazították. Így külön, de mégis együtt versenghetnek a profik és az amatőrök csalódás nélkül. A táncverseny mindkét napján fellép a korábbi zenei tehetségkutató verseny negyedik helyezett énekese, a nyíregyházi születésű Nagy Ricsi. Az eredményhirdetéseken résztvevők számos fődíjat és különdíjat kapnak. A szervezők a jövőben tervezik egy nyugat-magyarországi verseny létrehozását, majd a két megmérettetés után egy igazi fővárosi döntőt is.

Kép: Abigél – Nyíregyháza

Forrás: nyiregyhaza.hu

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22