Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Öt hektár területen égett a száraz aljnövényzet csütörtök délután Újfehértó és Nagykálló között. A II. riasztási fokozatban az újfehértói önkormányzati tűzoltók mellett a nyíregyházi, a hajdúnánási és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók, valamint a nagykállói önkéntesek vonultak az esethez.

A tűzoltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az egységek több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Kisebb területeken is a szabadtéri tűz oltása adott feladatot a tűzoltóknak csütörtökön Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, így Kisvárdán, Nyírkátán, Dombrádon, Nagyhalászban, Napkoron és Tiszavasváriban, valamint Nyírbátorban is.

Időben és helyesen jelzett a szén-monoxid érzékelő csütörtök délután egy nyíregyházi társasházi lakásban, az Arany János utcában, ahol a konyhai fali gázüzemű vízátfolyós melegítőnél az átszellőztetést követően mértek magasabb gázkoncentrációt a nyíregyházi hivatásos tűzoltók. Az érzékelőnek köszönhetően senki nem sérült meg. A gázszolgáltató a készülék használatát megtiltotta, ugyanis az épületben a levegő utánpótlás nem volt megfelelő.

Kigyulladt egy családi ház villanyóra szekrénye csütörtökön esete Nyíregyházán, a Kökény utcában. A tüzet az ott lakóknak sikerült egy darab porral oltó készülékkel eloltaniuk. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították az épületet átvizsgálták és értesítették az áramszolgáltatót. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

A kép illusztráció, nem ennél a tűzesetnél készült!

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22