Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Az elmúlt másfél évtized musicalgáláinak és MÁZS-koncertjeinek egyfajta folytatásaként került színpadra a hétvégén, Nyíregyházán az a musical show, amelynek eredeti megálmodója és rendezője Szakál Attila. A korábban sorszámmal ellátott SingSingSing – sorozathoz képest ez az összeállítás kicsit MÁZS lett, de ez is volt a cél.

A Móricz Zsigmond Színház vezetése ugyanis szeretett volna kedveskedni közönségének egy ilyen jellegű szórakoztató előadással. A megoldást a nyíregyháziak által kedvelt tehetséges művész szállította. „Az emberek néha szeretnek úgy eljönni színházba, hogy csak zenét hallgatnak és közben a dalok az érzékeikre hatva repítik el őket egy másik világba” – mondta Mészáros Árpád Zsolt, aki szerint ez a fajta zenés színház szinte biztos siker.

„A nyíregyházi közönség amellett hogy barátságos és befogadó, roppant vidám is, és ez az, ami átbillent majd engem az első öt perc nehézségein” – tette hozzá a nyíregyházi származású színész – énekes, aki egyben a musical show házigazdája is.

A show résztvevői az ország több pontjáról érkeznek, ezért külön logisztikai bravúrnak is számít az, hogy valamennyi szereplő eleget tud tenni a nyíregyházi felkérésnek egyéb elfoglaltságai mellett. Az előadás különlegessége, hogy a tíznél is több zenés darabot megidéző összeállításban néhány helyben játszó, közkedvelt művész is énekel.

Klikk  a képre a galériához!

Első felvonás – Galéria

Fotó: Móricz Csaba/ezahir.hu

Második felvonás – Galéria

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22