Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Nyíregyházi Járásbíróság gyermekpornográfia bűntette miatt T. I. vádlottat 2 év 6 hónap börtönbüntetésre és 3 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte – tájékoztatta portálunkat Toma Attila, a Nyíregyházi Törvényszék szóvivője.

A megállapított tényállás szerint a vádlott 2016. április 26-át megelőző időszakban facebook-on bejelölt általa ismeretlen, 12-13 év körüli fiúkat, és tőlük obszcén dolgok teljesítését kérte. Így az ismeretlen fiataloktól több ezer képfelvételt, valamint több, mint 100 filmfelvételt szerzett meg, és tárolt. A felvételek 18 évnél jelentősen fiatalabb fiúkat ábrázolnak egyedül, egymással, vagy felnőtt férfiakkal együtt, súlyosan szeméremsértő nyíltsággal, célzatosan a nemi vágy felkeltésére irányuló módon.

A vádlott által tárolt film- és képfelvételek összesen legalább 911 különböző, 18. életévét be nem töltött személyt ábrázolnak. A vádlott a felvételek közül 45 db-ot ismeretlen személyek részére továbbított. A bűncselekményre úgy derült fény, hogy az egyik fiú szülei feljelentést tettek a rendőrségen.
Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett- áll a Nyíregyházi Törvényszék közleményében.

Kép: NOL.hu

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22