Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Nyírbátori Rendőrkapitányság 15060/372/2017. bűnügyi számon cserbenhagyás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. Egy eddig ismeretlen sofőr 2017. március 18-án 18 óra 30 perc körül egy ismeretlen típusú és hatósági jelzésű személygépkocsival közlekedett a 4911-es számú úton Nyírbátor irányából Máriapócs felé – írja a police.hu.

Haladása során a 28. kilométerszelvényben vele szemben Suzuki Swift típusú személygépkocsival közlekedett egy 32 éves teremi nő, akivel egymás melletti elhaladásuk során a bal oldali visszapillantó tükreikkel összeütköztek. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett a Suzuki járműben, melynek a bal első ablaküvege és a visszapillantó tükre megrongálódott. Az ismeretlen gépkocsi sofőrje az ütközést követően a helyszínről megállás nélkül tovább hajtott Kállósemjén irányába.

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja azoknak a jelentkezését, akik az eseménynek szemtanúi voltak, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyírbátori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.