Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Gázperzselővel akarta begyújtani az összehordott gallycsomót kedden délután egy tiszabezdédi családi ház udvarán, a Kossuth utcában a tulajdonos, de az elzáró szelepénél szivárgott a palack, a kiáramló gáz meggyulladt. A záhonyi hivatásos tűzoltók sugárfedezet mellett a gázpalackot elzárták, a tüzet eloltották, a gázpalackból a nyomást elengedték. Személyi sérülés nem történt.

Húsz hektáron foltokban égett a száraz fű kedden délután Kemecse külterületén, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Kisebb területeken adott feladatot a szabadtéri tüzek oltása az esti órákban, így Kállósemjénben, Dombrádon, Nyírmihálydiban és Nyíregyházán is be kellett avatkozniuk a tűzoltóknak. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

A kályhából kipattanó szikra miatt kaptak lángra egy lakóház szobájában a berendezési tárgyak kedden este Tiszabezdéden, az Akácfa utcában. A tulajdonosnak sikerült a tüzet eloltania. A záhonyi hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22