Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Egy hektár területen égett a száraz aljnövényzet szerdán délelőtt Tuzséron, a Nyárfás út közelében. A záhonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Botpaládon a Fő utca egyik kertjében lévő gallyégetéstől terjedtek át a lángok a szomszéd telekre is, a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését, míg Dombrádon két helyen is a kisvárdai hivatásos tűzoltóknak adott feladatot a szabadtéri tűz oltása, de Kékcsén, Fényeslitkén, Aranyosapátiban,Kocsordon és Nyírbogáton is hasonló eseményeknél kellett a tűzoltóknak beavatkozniuk. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Nagyméretű fenyőfa dőlt meg egy épület felé és akadályozta a közlekedést is szerdán délelőtt Kisvárdán, az Árpád utcában. A helyi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra és láncfűrész segítségével távolították el a veszélyes fenyőt. Személyi sérülés nem történt.

Három darab 120 literes műanyag szemetes kuka és azok tartalma égett szerdán este Kisvárdán, a Halassy utca egyik lakóházának az udvarán. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a szándékosság gyanúja nem merült fel.

Kép: 3100.hu

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22