Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Háttérhatalom által jóváhagyott technológiával felszerelt kisgépet tett fel valaki apróhirdetésben a Jófogásra, írja a HVG

Bár azóta a hirdetés nem elérhető, de a HVG megőrizte az utókor számára a hirdetés szövegét.

CHEMTRAIL SZÓRÓ MASZEK KISGÉP ELADÓ!

A címben említett szeretett masinámtól válnék meg kihasználatlanság miatt. 15 éve szórok maszekban, és a szorgalmam felkeltette a Háttérhatalom Zrt. figyelmét is. Állást ajánlottak, amit persze azonnal elfogadtam, ezzel egy régi álmom vált valóra. Kaptam egy céges gépet, amivel a Baja feletti légteret kell csíkoznom heti 60 órában, így a maszek szórásokra sajnos már nincs időm. Ezek tudatában érdeklődj, nem mindenáron eladó, nem a megélhetésem múlik rajta.

A gép motorikusan tökéletes állapotban van, alacsony a fogyasztása, szinte bármit kipermetez, amit beletöltesz. A kasztnin van egy kis horpadás, mert valami aktivista csúzlival akart lelőni szórás közben. Ezen kívül hibátlan vas, mindig megbízhatóan szolgált.

A motorját megbütyköltem, így a kerozinba is keverhettem mérgező anyagokat az extra hatékonyság elérése érdekében. A porlasztója régebbi típus, de alkalmas a Háttérhatalom Zrt. által jóváhagyott OB3RL3 (Ezüst-jodid) és F-G32A (Alumínium-jodid, szigorúan tablettás formában!!!) szétterítésére.

Ezen kívül töltöttem bele akkumulátorsavat, hypót, fáradt olajat és az anyósom pacalpörköltjét is (ez egy kicsit szétmarta a nyári porlasztókat, a többivel simán elbírt.) Ezeknek a vegyszereknek az egészségkárosító hatékonysága még nem lett hivatalosan bevizsgálva, de az ember azzal gazdálkodik, amije van.

A repülőn felújított nyári porlasztószett van, de adok hozzá új téli készletet Is, plusz a 15 év alatt összegyűlt pótalkatrészt.

Az irányár 15.000.000 Ft, ami minimálisan alkuképes. Csak komoly érdeklődők ajánlatait várom, a “testvérem van 8 millióm, a többit megbeszéljük” típusú emberek kerüljenek!

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22