Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

21 szabadtéri tűzesethez riasztották szombaton a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Hat hektár területen égett a nádas szombat délelőtt Ófehértó és Magy között. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Nagykálló külterületén kéthektáros területen gyulladt be a száraz aljnövényzet, itt a nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Kisléta és Nyírbogát között a nyírbátori hivatásos tűzoltóknak kellett háromhektáros területen beavatkozniuk, míg Kisvárda mellett a 4-es számú főút mentén szintén három hektáron gyulladt meg a nádas és a száraz aljnövényzet, itt a közúti forgalmat is veszélyeztette a sűrű füst.

Kisebb területeken, Fényeslitkén, Pusztadoboson, Nyírtasson, Nyírmihálydiban, Napkoron, Nyíregyházán és Nyírbogdányban is a szabadtéri tűz oltása adott feladatot a tűzoltóknak. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kerti égetésből terjedtek tovább a lángok egy mezőgazdasági épület tetőszerkezetére, valamint az épület mellett tárolt fa konténerek gyulladtak meg szombat délelőtt Gávavencsellő külterületén. A nyíregyházi hivatásos, az ibrányi önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete és a nyílászárói, valamint berendezési tárgyak is égtek szombat este Baktalórántházán, az Ady Endre utcában. A helyi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak.

Fotó:  Dombrády Gábor tű. főhadnagy,Szabolcs MKI

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22