Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

 Kapcsolati erőszak bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett, zaklatás bűntett, valamint garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya V. Csaba 40 éves budapesti lakos ellen.

A jelenlegi adatok szerint a gyanúsított 2016 októberétől kezdődően élt párkapcsolatban a sértettel, akivel viszonyuk a tavalyi év végén megromlott.
V. Csaba – mivel a sértett szakítani akart vele – többször megfenyegette a nőt, akit bántalmazott, elvette a mobiltelefonját és előfordult, hogy a budapesti lakásába bezárta és onnan a sértett kérésére sem engedte ki.

Miután a nő 2017 januárjában elköltözött a szüleihez, a gyanúsított érte ment és utasította, hogy pakoljon össze és menjen vele, mert a szüleit többé nem láthatja. Mivel a sértett félt attól, hogy V. Csaba beváltja a korábbi fenyegetéseit, tönkreteszi az életét és felgyújtja a szülei házát, ezért a férfi kérésének eleget tett.

A viták azonban tovább folytatódtak, a férfi a sértettel erőszakosan viselkedett, ezért ő ismét a szüleihez költözött. A 40 éves gyanúsított ekkor fenyegető üzeneteket kezdett küldeni a nőnek.
V. Csaba 2017. március 23-án a kora esti órákban ismét megjelent a nő szüleinek a házánál, ahol tovább fenyegetőzött, majd autóval elhajtott. A késő esti órákban egy ismerősével visszament és az utcán a nála lévő fegyverrel vagy annak utánzatával egy lövést adott le.
A budaörsi rendőrök a férfi elfogására a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársait kérték fel, akik V. Csabát 2017. március 25-én hajnalban elfogták, majd a nyomozók kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A férfi lakásán házkutatást tartottak, amelynek során a rendőrök fegyvereket és lőszereket foglaltak le.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22