Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A kölcsön termékek közül bátran válogathatunk, hiszen számtalan bank ajánlatát tudjuk összehasonlítani. Az utazások minden család pénztárcáját megterhelik, de ennek nem kell így történnie. Amennyiben hitelből oldjuk meg a nyaralást, egész évre eloszlanak a költségek és nem kell egyszerre nagy összeggel számolni, amikor a nyaralást fizetjük be az utazási irodában.

A kölcsön termékek nagyon egyszerűen összehasonlíthatók és számtalan megoldást kínálnak. Az MKB Mosoly személyi kölcsön tényleg mosolyt csal az arcokra, hiszen 10,12 THM mutatójával a legjobbak között szerepel. 1 millió Ft kölcsön felvétele esetén közel 32 000 Ft havi törlesztőrészlettel egy gyönyörű nyaraláson vehetünk részt. Az évi 9,99%-os kamat mellett bármilyen célra felhasználhatjuk a hitelt.

A gyorsan és egyben könnyen felvehető finanszírozási forma több családnak is megoldást nyújt a nyári időszakra. A futamidő 24-60 hónapig terjedhet így még az is elképzelhető, hogy több éven keresztül fizessük vissza az ez évi nyaralásunk árát. A kölcsön igénybevételével már akár most le lehet foglalni a nyaralást, hiszen ilyenkor az utazási irodáknál még akciókat is tartanak. Az előre befizetett utazásoknál több százalék kedvezményt lehet érvényesíteni, ami megint csak pénztárcabarát megoldásnak kínálkozik.

Hogyan tudjuk a kölcsön igénylést benyújtani és milyen feltételekkel adja a bank a kölcsönt?

A bankkalkulator.hu oldalon keresztül, akár ebben a percben elindíthatjuk a hitelfelvételt, illetve kérhetünk visszahívást is az ügyintézőtől. Amennyiben ragaszkodunk a személyes ügyintézéshez bármelyik bankfiókban kérhetünk a szerződés megkötéséhez nyomtatványt.

A folyósítás pozitív elbírálást követően történik és a bank egy értesítő levelet küld az ügyfelek részére, amely a kölcsönnel kapcsolatos minden fontosabb adatot tartalmazni fog. A folyósítás azonban minden esetben a banknál vezetett folyószámlára történhet, így nem árt időben megnyitni a folyószámlát, hogy legyen mire érkeznie a megigényelt összegnek.

Érdemes a hitel mellé egy csoportos hitelfedezeti életbiztosítást is kötni, amely segít átvészelni a nehéz élethelyzeteket. Láthatjuk, hogy a kölcsön teljesen jó kondíciókkal igényelhető, így tényleg nem érdemes idegeskedve és az egész tavaszt spórolással eltöltve megélni.

Mindenre megoldást kínálnak a kölcsönök, hiszen pontosan a nehéz időszakok átvészelésére, a váratlanul érkező nagyobb kiadások fedezésére szolgálnak. Az oldalra belépve, mint említettük több bank ajánlata is összehasonlítható, így ezzel a segítséggel még a személyes banki tárgyalások is minimálisra csökkenthetők. Csak azokkal az ajánlatokkal érdemes foglalkozni, amelyek megfelelő kondíciókkal biztosítják a

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22