Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Bár kétszer is elítélték amiatt, mert leöntötte volt barátnője nemi szervét lúggal, legutóbb, másodfokon 9 évre nem jogerősen, mostanáig szabadlábon volt.  Az Origo információi alapján a lúgos támadással vádolt orvost kedd este előzetes letartóztatásba helyezték. Amikor a rendőrök kimentek a lakására, nem volt otthon.Órákig nem találták sehol, már úgy tűnt, hogy megszökött. Végül azonban maga sétált be a kapitányságra.

Több dolog miatt ítélték el az Irgalmasrendi Kórház volt főigazgatóját, aki négy évvel ezelőtt támadta meg volt barátnőjét. Az asszony vérében és vizeletében ketamint, klonazepámot, midazolámot és meprobamátot találtak, amelyeket az orvos könnyen beszerezhetett.

Az elkövetés módja sem volt hétköznapi: a lúgon túl a tettes egy injekciós tűt és altatásra alkalmas szert vitt magával, amit szakszerűen alkalmazott. Az orvos megbukott a hazugságvizsgálaton, és alibit sem tudott magának igazolni, ráadásul volt indítéka is. Az pedig, hogy a lúgot az áldozata nemi szervére öntötte, arra utal, hogy a „rabló” nem az áldozat számára ismeretlen ember volt, mert az nem foglalkozott volna az asszony nőiességével.

Kép: Blikk

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22