Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Nemcsak a hatvani vadászkastély ügyében bukkan fel a Fidesz és az MSZP közös lopási szándéka, hanem immár az adóforintokat is közösen csapolják meg. Rogán Antal propagandaminisztériuma lapszámonként több millió forinttal pénzeli a baloldal napilapját, a Népszavát – írja a Jobbik Magyarországért Mozgalom sajtóközleményében.

Az elvtelenség netovábbja, hogy a brüsszeli helytartók hazai szócsöveként funkcionáló lap egy meggyőződésével teljesen ellentétes, demagóg propagandának biztosít egész oldalas felületet. Így már mindenki számára világossá válik, mire utalt a Vasárnapi Hírek című baloldali hetilap korábbi főszerkesztője, Gál J. Zoltán, amikor az MSZP és a Fidesz között háttérben, titokban megkötött elvtelen alkukról írt.

A Fidesz, miközben a metróbotrány felgöngyölítését harsogja, azt a Népszavát pénzeli, melynek közvetett tulajdonosa az MSZP korábbi pénztárnoka, Puch László, aki a metrókorrupcióról szóló OLAF-jelentés szerint 331 millió forinthoz jutott a Siemenstől.

Az egész Fidesz–MSZP-összekacsintás igazolja a szocialistákat otthagyó Demeter Márta szavait is: az MSZP gyakorlatilag feladta, hogy 2018-ban le tudja váltani a Fideszt, a párt vezetői már a 2022-es választásra készülnek, vagyis a túlélésre játszanak – írja a Jobbik.

Kép: 444.hu