Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Külföldi utazást tervez és a reptéri parkolás előnyeit használná ki? A választás remek, hiszen kevés kényelmesebb megoldás létezik a repülőtér saját autóval történő elérésénél. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha a külföldi úti célok felkereséséről van szó, akkor a repülős utazás napjainkban minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend. A világ turisztikailag frekventált úti céljai éppen úgy elérhető távolságba kerültek, mint azok az eldugott helyszínek, melyeket csak keveseknek van alkalmuk felfedezni.

Mindegy, hogy hosszú hétvégéről, külföldi munkáról, vagy családi nyaralásról van szó, a repülőtér egyszerű és gyors megközelítése legalább olyan fontos, mint a visszaérkezés utáni megbízható közlekedés. Mi más lehetne e szempontoknak a leginkább megfelelő, mint a saját autóval történő utazás? A reptéri parkolás a bud.hu tapasztalatai szerint is egyre inkább népszerű, hiszen az utasok mindinkább belátják, hogy a lehetőség megfizethető és kétségkívül megbízható.

Prémium színvonaltól az olcsóbb Holiday Parkolóig

Ha a reptéri parkolás kerül szóba, akkor a legtöbbeknek az árak és a terminál közelsége bizonyul a döntőnek. Ha mindössze a ki-és beszállás időtartamára szeretnénk megállni, akkor a Prémium Parkoló kínálta lehetőségek bizonyulnak a legjobb választásnak. Itt azonban nagyon kell figyelni arra, mennyi ideig tartózkodunk a parkoló területén, ugyanis a díjak ugrásszerűen növekednek. Ha XXL méretű parkolóhelyre vágynánk, vagy mindössze egy perces sétával szeretnénk elérni a terminált, akkor a Terminál Parkoló mellett érdemes dönteni.

Kétperces busztranszfert vehetnek igénybe a Business Parkoló mellett döntő autósok, melyet természetesen a landolás után is azonnal igényelhetnek. A Holiday Plus Parkoló és a Holiday Parkoló kifejezetten azok számára lehet jó döntés, akik hosszú időre utaznak, vagy a nyaralás heteire választják a reptéri parkolás előnyeit. Szintén olcsó, és jelenleg a legújabb parkolási ajánlatként tartjuk számon a Holiday Parkoló Lite kínálta lehetőségeket. 10-12 perces sétával érhetjük el innen a bejáratot, ám a szolid árak és a maximális megbízhatóság ellensúlyozzák ezt a jellemzőt.

Kiszámíthatóság és megbízhatóság

E két terület kiemelt jelentőséggel bír akkor, ha utazásról van szó. Akár az egész pihenésre szánt időt tönkre tudja tenni az, ha a szállás vagy a check-in kapcsán nem minden a vártak szerint alakul. Tény, hogy a zökkenőmentes becsekkoláshoz nélkülözhetetlen az időben érkezés.

Ugyan tömegközlekedéssel is megközelíthető a repülőtér, de ennek megbízhatóságához a tapasztalatok alapján fér némi kétség. Legtöbben nem szívesen kérjük meg arra ismerőseinket, hogy hosszasan várjanak ránk landoláskor, éppen ezért a reptéri parkolás és a saját autó használata bizonyul a leginkább megbízható és praktikus megoldásnak.

Környezettudatos autótisztítás

Mindegy, hogy várakoznánk valamelyik parkolóban, vagy ott hagynánk gépjárművünket a távollét idejére, bármely alkalommal szükség lehet az autó lemosására. A hagyományos, vízzel történő tisztítást sokan nem kedvelik, hiszen rengeteg vizet használ az.

A környezettudatos autótulajdonosok körében nagy népszerűségnek örvend az a lehetőség, mely a reptéri parkolás kapcsán, Budapesten is elérhető. A természetes alapanyagokból készült tisztítószerek és a különleges törlőkendők alkalmazása lehetővé teszi, hogy tökéletesen tiszta autóval távozzanak az ügyfelek a parkolóból, és a szennyeződések még sokáig ne tapadjanak meg a gépjármű felszínén. Kell ennél több a reptéri parkolás során?

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22