Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Szigetvári Viktor, az Együtt Országos Politikai Tanácsának elnöke és Lövei Csaba, az Együtt nyíregyházi önkormányzati képviselője mai sajtótájékoztatójukon elmondták, hogy Nyíregyháza mélyen áron alul adta el a volt MSZMP pártházat. Ezzel bebizonyosodott, hogy a megyeszékhelyen sem mennek másképp a dolgok mint az ország többi pontján. Az Együtt felszólítja a nyomozó hatóságokat, hogy hivatalból indítsanak nyomozást az ügyben. Nem hivatalos információink szerint a helyi MSZP feljelentést tett, de ezt az ügyészség nem erősítette meg, a rendőrség meg a cikk megjelenéséig nem válaszolt.

Nyíregyházán a volt MSZMP pártház (új nevén Szarvas Irodaház) privatizációja során a “régi állampárt” néptől lopott vagyonát sem derogál az “új állampártnak” áron alul elmutyizni. Az irodaház az ÉRF Észak-­Alföldi Regionális Fejlesztési Zrt.­ tulajdonában volt, ezt adták el 2016. őszén két cégnek. Az Együtt információi szerint, mint ez a március 30-i Nyíregyházi Közgyűlésen is elhangzott – cirka 140 millióért értékesítették az ingatlant. Az épület piaci értékét a megkérdezett ingatlanosok 500 millió forint körülire teszik, így csak a bérbeadásból realizálható évi 100 millió forint.

Az ügyben megkerestük az ingatlant megvásárló cégcsoport tulajdonosát aki mára ígérte a válaszokat a feltett kérdéseinkre.

Fotó: Móricz Csaba/ezahir.hu

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22