Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A kályhából kipattanó szikra lobbantott lángra egy lakóház konyháját pénteken este Szabolcs településen, a Petőfi utcában. Egy ember enyhe füstmérgezést szenvedett. A nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Lovat mentettek a nyírbátori hivatásos tűzoltók péntek délután Piricsén, a Jókai utcában, ahol a haszonállat egy emésztőgödörbe esett. A tűzoltók a gödröt kiszélesítették, az oldal betonfalat megbontották, így sikerült sértetlenül kisétálnia a felszínre a többmázsás állatnak.

Helyesen működött és időben jelzett a szén-monoxid érzékelő egy nyíregyházi társasházban pénteken este a Kulcsár utcában. A gázkazán meghibásodása miatt visszaáramlott az égéstermék a lakásba, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók az átszellőztetés után mértek magasabb gázkoncentrációt, személyi sérülés nem történt, a gázszolgáltató a hibás készüléket kizárta a rendszerből.

Kilenc esetben riasztották szabadtéri tűzesetekhez pénteken a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Másfél hektáros területen égett a száraz aljnövényzet péntek délután Nyírgyulajon, a Rózsás utca végén lévő területen. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Újdombrád külterületén két hektáron adott feladatot a tölgyes aljnövényzetének az oltása, míg Szorgalmatosnál három hektáron lángolt a nádas. Kisebb területeken Tiszaszalkánál, Győrteleknél, Tyukodon, Rétközberencsnél és Nagykállónál is be kellett hasonló eseményeknél avatkozniuk a tűzoltóknak. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22