Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 15 éves tiszalöki lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a fiú 2017. április 1-jén 13 óra körül a tiszalöki sportpályán labdája és táskája átadását követelte egy 11 éves tiszalöki fiútól, akit megöléssel fenyegetett amennyiben nem hajlandó eleget tenni követelésének.

A fiatal erőszakkal próbálta meg kivenni a sértett kezéből értékeit, amit az nem engedett el ezért arcon ütötte. A gyermekkorú sértettnek a bántalmazás után sikerült értékeivel együtt elmenekülni. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. György 34 éves és B. István 54 éves demecseri, valamint B. Gyula 59 éves kótaji lakosok ellen. A megalapozott gyanú szerint a három férfi 2017. március 31-én 21 óra körül bement egy Kótaj közelében lévő tanyára, ahonnan egy aggregátort és egy hosszabbítót tulajdonítottak el. A rendőrök a gépkocsival közlekedő feltételezett elkövetőket közvetlenül a bűncselekmény elkövetése után – még a tanya közelében- elfogták, a rendőrőrsre előállították, gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrök a gyanúsítottak gépkocsijában megtalálták a tanyáról eltulajdonított használati tárgyakat és az elkövetéshez használt szerszámokat.

A kép illusztráció

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22