Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Szemét, gumiabroncs és aljnövényzet kapott lángra vasárnap kora este Nyíregyháza külterületén található szeméttelepen. A helyszínre nagy erőkkel érkeztek ki a nyíregyházi és a kisvárdai hivatásos tűzoltók, akik este 9 órára tudták eloltani a helyenként 10 méteres lángokat.  A Térségi Hulladék-Gazdálkodási Kft. vezetősége berendelte a nehézgépkezelőket, valószínűleg a tűzoltók munkájának megkönnyítése érdekében.

A helyszínre a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották, az első kiérkezett egységek három vízsugárral kezdték meg a lángok oltását. A tűz és az erős füst nem veszélyeztette a lakosságot. Este háromnegyed kilenckor  a tűzoltók három szerkocsija elhagyta a helyszínt. A portás elmondás szerint egy betonplaccon égett a felhalmozott hulladék.  Biztonsági okokból a helyszínen  tartózkodik a katasztrófavédelem speciális gépkocsija, ami alkalmas a veszélyes gázok és mérgező anyagok mérésre. Este kilenckor  már csak vízgőzzel telített füst volt látható.

A katasztrófavédelem 21:26 perckor kiadott közleménye a helyszíni tudósítónk információit erősíti meg.

A helyszínre nagy erőkkel érkeztek ki a nyíregyházi, a kisvárdai és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók, a nyolc méter magas lángok mintegy ötszáz négyzetméternyi területen égtek. A tüzet kétórás munkával, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, öt vízsugárral oltották el a tűzoltók, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz. Elsődleges információ szerint az eset során senki nem sérült meg.

Fotó: Móricz Csaba/ezahir.hu

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22