Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

 A rendőrségtől kapott információ alapján  két motoros vesztette életét 2016-ban Szabolcs-Szatmár Bereg megyében. Súlyos sérüléssel járó baleset  27 esetben, könnyű sérüléssel járó pedig 24 esetben történt. A jó idő beálltával a megye útjain is egyre több a motoros, így évről-évre szerveznek a motorosok számára balesetmegelőzési céllal rendezvényeket.

A megyében már több helyszínen volt motorosokat felkészítő tájékoztató rendezvény, így a sorba sorosan illeszkedik a  Motoros szezonnyitó pályanap amit  2017. április 2-án a máriapócsi RabócsiRingen tartottak meg, balesetmegelőzési céllal a Nyírbátori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársainak közreműködésivel.

A rendezvényen a motorosok versenypályán tesztelhették tavaszi felkészültségüket, majd KRESZ- tesztlapokat tölthettek ki, melyeket közösen értékeltek ki a rendőrökkel. A megjelentek kipróbálhatták a rendőrség standjánál a “részeg szemüveget” is, melyen keresztül érzékelhették az ittasság torzított világát. A találkozóról minden motoros láthatóságot elősegítő felszereléssel térhetett haza.