Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Szabó Lili az U16-os női röplabda válogatottal hangolódik Gyulán az áprilisi belgrádi Eb selejtezőre. A Nyíregyházi Sportcentrum tehetséges röplabdázója a magyar ifjúsági válogatottal Szerbiában szerepel majd április 13-15-ig a házigazda szerbek, a fehéroroszok és a montenegróiak ellen.

A lányok már március közepén Gárdonyban megkezdték a felkészülést a selejtezőtornára, most április 2-tól pedig egészen április 15-ig tart az összetartás Gyulán. A válogatottal Halász Márta szövetségi kapitány dolgozik napi két edzéssel, az ő munkáját Darabos Balázs, a felnőtt válogatott erőnléti edzője segíti. Az edzések között edzőmérkőzéseket is játszanak a lányok Békéscsabán és Zentán, melynek célja természetesen az, hogy a selejtezőn minél jobb formában legyen a magyar gárda.

Szabó Lilinek nem könnyű a dolga, hiszen a fiatal lány a felkészülések között még mérkőzést is játszik. A hétvégén Gyuláról Kecskemétre utazik, a Nyíregyházi Sportcentrum NBII-es csapata ott vívja meg majd soron következő bajnoki mérkőzését.

Az U16-os leányválogatott kerete: Bakai Kata, Boros Réka, Boskó Ágnes, Berkó Liliána, Kertész Petra, Kiss Anna, Molnár Tamara, Orosz Bianka, Rády Kis Dorottya, Stollár Szonja, Szabó Lili, Sziládi Viktória, Tatár Gréta, Török Boglárka, Vecsey Fanni, Veres Cintia.

Kép: nyiregyhaza.hu

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22