Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy hetvenöt négyzetméteres lakóház hétfőn délután Barabáson, a Petőfi úton. A fehérgyarmati hivatásos, a vásárosnaményi önkéntes és önkormányzati tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, de a ház lakhatatlanná vált, ezért az ott lakó elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott.

Hétfőn még az utómunkálatok adtak feladatot a nyíregyházi hivatásos tűzoltóknak Nyíregyházán, ahol a Szállás utcai hulladéktároló telephelyen vasárnap késő este tudták megfékezni a lángokat. Mint arról korábban beszámoltunk 180 tonna mennyiségű szemét égett ötszáz négyzetméteren. A tűzben, az üzem vezetőjének elmondása alapján egy darálógép is sérült, ennek nagysága meghaladja az ötvenmillió forintot, ezért a tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálják.

Az útról lesodródott és a szántóföldön felborult egy személygépkocsi hétfőn délután Mérk településen, a Táncsics utcában. A balesetben senki nem sérült meg. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították, az üzemanyag szivárgást megszüntették.

Kigyulladt egy százhatvan négyzetméteres, faszerkezetű juhhodály középső része és a benne lévő 37 darab körbála égett hétfőn délután Napkoron, a Kossuth utcában. A nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A tűz oltását egy munkagép is segítette. Az épületben állatok nem voltak, személyi sérülés nem történt, a szándékosság gyanúja nem merült fel.

Több szabadtéri tűzeset is adott feladatot hétfőn a tűzoltóknak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Öt hektár területen égett a száraz aljnövényzet és a nádas hétfőn délután a 4-es számú főút mellett, Nyírtura külterületén. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A tűz oltásában egy helybéli traktoros is segített, aki körbeszántotta a területet. Nyírpazonyban, a Lejtő utcában háromszáz négyzetméteren, Balkányban pedig ötszáz négyzetméteren gyulladt meg a száraz fű, ez utóbbi helyen a tűz a szomszéd telkére és kerítésére is átterjedt, itt a szakolyi önkormányzati tűzoltók oltották el a lángokat. Kisebb területeken, így Újfehértón, Anarcson és Nagyecseden, valamint Nyírbátorban is be kellett a tűzoltóknak szabadtéri tűzeseteknél avatkozniuk. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22