Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Vérbe fagyva a szomszédja talált rá a 30 éve Ukrajnából áttelepült egyedül élő  84  éves nénire.  Az elsődleges adatok szerint a nő halálát idegenkezűség okozta, ezért a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanújával ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást.

A szomszédok elmondása szerint  a néni kutyájával élt  a csendes, nyugodt, jó módú utcában egy  nagy családi házban. A ház  egy  domb oldalán, elkerített helyen fekszik, utcafrontja jól belátható. Mint mondják a szomszédok Nyírturán  20 éve nem volt gyilkosság…, A 84 éves  néni a nyugdíjasok mindennapjait élte és napi rendszerességgel járt hozzá  a gondozó. A szomszédok elmondása szerint vasárnap délben az újságot akarta bevinni az idős néninek a közvetlen szomszédja akinek gyanús lett, hogy a nénit nem látta délelőtt. Az idős áldozat kutyáját a rendőrök szabadították ki a ház garázsából.

A rendőrség jelenleg is nagy erőkkel van a helyszínen, ugyanis még mindig tart a nyomok rögzítése, szemtanúk felkutatása.

Fotó, Videó: Móricz Csaba/ezahir.hu

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22