Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A lerakódott égéstermék gyulladt be egy családi ház vegyes tüzelésű kéményében vasárnap délelőtt Gacsályon, a Petőfi utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Száz négyzetméteren, foltokban égett a száraz aljnövényzet vasárnap délután Gemzsén, a Táncsics Mihály utca mögötti területen. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Kisvárda külterületén öt hektáron kapott lángra a fiatal akácos aljnövényzete vasárnap délután, a város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral, puttonyfecskendő és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kigyulladt egy rakamazi családi ház konyhájában lévő mosógép vasárnap este a Bocskai úton. A tüzet a tulajdonosnak sikerült eloltania. A helyi önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, valamint a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

A kép illusztráció!

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22