Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Árokba hajtott egy személygépkocsi hétfőn reggel a 4-es számú főúton, Nyírbogdány közelében. A balesetben senki nem sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, valamint az üzemanyag szivárgást megszüntették.

Beton villanyoszlopnak ütközött egy teherautó hétfőn délután Tiszaeszláron, a Csengőoldal utcában. Az ütközéstől az oszlop megsérült, a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt.

Hat esetben riasztották az elmúlt 24 órában szabadtéri tűzesetekhez a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Egy hektár területen foltokban égett a száraz fű, avar hétfőn délután Döge külterületén. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Másfél hektár területen adott feladatot a szabadtéri tűz oltása Nyíregyháza külterületén, a 403-as elkerülő út mellett. Kisebb területeken, így Berkeszen, Nyírtasson és Fábiánházán is be kellett hasonló eseményeknél avatkozniuk a tűzoltóknak. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22