Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei  Jobbik országgyűlési képviselője,  Dr. Gyüre Csaba csütörtöki sajtótájékoztatóján a vasárnap felfedezett nyírturai gyilkosság kapcsán, – amikor is  egy 84 éves asszonyt többszöri késszúrással ölt meg az elkövető –  felhívta a figyelmet, hogy a belügyminiszter által beígért  rendteremtés nem létezik, hiszen egyre több idős, elesett ember esik  áldozatul az  ügynevezett “öregezésnek.”

Gyüre állítása szerint ezek a bűncselekmények  jellemzően cigány származású, fiatal bűnözők körében bevett gyakorlat, amikor is idős, egyedül élő, védekezésre képtelen áldozatokat szemelnek ki az elkövetők.

A Jobbik kormányra kerülésével nem vár majd a valódi rend, a tisztességes polgárok védelmének megteremtésével. A kemény, határozott, de igazságos törvényi erővel lép majd fel a “cigánybűnözés” és minden bűnözési forma ellen! A magyar-cigány együttélés, s a “cigánybűnözés” mai napig megoldatlan problémáit ugyanis nem lehet szőnyeg alá söpörve megoldani – hangsúlyozta dr. Gyüre Csaba  a Jobbik országgyűlési képviselője.

Fotó: Móricz Csaba/ezahir.hu