Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Kigyulladt egy vas-fémipari üzem három helyisége vasárnap délután Nyíregyházán, a Derkovits utcában. Az ezer négyzetméteres csarnokban található épületrészben berendezési tárgyak, bútorok és papírok égtek. A nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Az épületből egy 7,5 kilogrammos és egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot kihoztak, amelyeket hőhatás ért, majd visszahűtötték azokat. A további épületrészből egy dissous és egy oxigénpalackot, valamint egy gázüzemű targoncát is biztonságba helyeztek. Személyi sérülés nem történt. A tűzoltást a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányította. A szándékosság gyanúja nem merült fel.

Egy hektáros területen foltokban égett a száraz fű és a nádas vasárnap délután Balkány külterületén. A szakolyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Nagykállóban, ezer négyzetméteren adott feladatot a kévébe rakott kigyulladt nád oltása, ahol a nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Teljes terjedelmében égett egy tizenöt négyzetméteres, faszerkezetű épület vasárnap délután Napkoron, az Ilona utcában. A nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Fotó: Nyíregyháza HTP

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22