Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Egy látogatás alkalmával rabolta ki régi ismerősét a 68 éves  gyanúsított.  Egy érpataki 21 éves lakos, meg a  volt élettársát bántalmazta és ki is rabolta.

Rablás miatt folytat büntetőeljárást a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse egy 68 éves bökönyi lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a nő 2017. április 17-én 18 óra körül elment egyik régi ismerőse bökönyi házába, ahol rövid beszélgetést követően távozni készült. Mielőtt elhagyta a házat, eltulajdonítási szándékkal magához vett a konyhaszekrényről egy pénztárcát, amit a 68 éves asszony észrevett és szóvá tett. Rövid dulakodást követően a gyanúsított egy járóbottal bántalmazta a sértettet, majd a pénztárcából megszerzett ezer forintos bankjeggyel elmenekült a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt otthonából előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség a további eljárást az asszony őrizetbe vétele mellett folytatja.

Az újfehértói rendőrök a feltételezett tettest rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrse rablás és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 21 éves érpataki lakos ellen. A nyomozás adatai
szerint a férfi 2017. április 17-én 18 óra körül egy Érpatak és Újfehértó közötti földúton összetalálkozott a korábbi élettársával, akitől pénzt követelt. A nő ezt megtagadta, mire a gyanúsított kitépte a kezéből a táskáját, amiből készpénzt tulajdonított el, majd súlyos sérülést okozva bántalmazta a 21 éves sértettet. A rendőrök a bejelentést követően a feltételezett tettest rövid időn belül elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi a bűncselekmény elkövetését tagadta. A nyomozóhatóság a további eljárást a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja.

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22