Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és az alárendeltségébe tartozó rendőrkapitányságok munkatársai 2017. április 14-e és 17-e között a megye teljes területén tartottak közúti ellenőrzéseket. A közlekedésbiztonsági ellenőrzések célja a balesetmegelőzés, az ittas vezetők forgalomból történő kiszűrése volt.


A rendőrök az ellenőrzött 3249 járművezetőből 18 személlyel  szemben állapítottak meg valamilyen fokú ittasságot és ennek megfelelően indítottak öt esetben közigazgatási hatósági eljárást, míg 13 esetben büntetőeljárást.

Közlekedési szabálysértés elkövetése miatt 103 járművezetővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, 58 esetben szabálysértési eljárást kezdeményeztek.
A rendőrök személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén 13 esetben intézkedtek, ebből 1 halálos kimenetelű volt, 3 súlyos és 9 könnyű sérülést eredményezett.
A közúti közlekedési balesetek számának csökkentése érdekében a közlekedők továbbra is számíthatnak hasonló közúti ellenőrzésekre a megye teljes területén.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22