Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Június és augusztus között hat hétvégén, összesen hét előadással várja színházkedvelőket a szabadtéri színpad Nyíregyházán.

A Benczúr téri színpad – a hagyományokhoz méltóan – idén is elsősorban vígjátékokkal, zenés és családi előadásokkal várja a közönséget – közölte Kirják Róbert, a szervező Móricz Zsigmond Színház igazgatója a programot beharangozó szerdai sajtótájékoztatón.

Tájékoztatása szerint június 23-án a Körúti Színház Eisemann Mihály és Szilágyi László Én és a kisöcsém című zenés bohózatával indítja az idei nyíregyházi szabadtéri színházi szezont, július 7-én pedig Forgách András Legyetek jók, ha tudok! című darabját állítja színpadra a Budaörsi Latinovics Színház. Július 14-én és 15-én Jerry Herman és Harvey Fierstein jegyezte Őrült nők ketrece című musicalje következik a Kultúrbrigád és az Átrium Film-Színház tolmácsolásában, július 21-én pedig a Operettszínház társulata látogat el Nyíregyházára Lajtai Lajos és Békeffi István népszerű darabjával, A régi nyárral.

Július 28-án az Orlai Produkciós Iroda művészei Joe Dipietro komédiáját A folyón túl Itália című előadást mutatják be, augusztus 4-én pedig Francis Veber Balfácánt vacsorára! című bohózatával zárja a szabadtéri szezont a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulata.
Kirják Róbert hozzátette, az utolsó szabadtéri előadás után felújítás miatt ideiglenesen bezár a szabadtéri színpad, a munkálatok várhatóan augusztus közepétől kezdődhetnek el.
A szabadtéri színpad teljes rekonstrukciója a kormány támogatásával, közel 1 milliárd forintból valósul meg.

Kép: ezahir.hu/archívum

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22