Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Kigyulladt egy családi ház villanyórája kedden este Kótajban, a Nyírfa utcában. A tűz, a lakóépületre nem terjedt át, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, majd értesítették az áramszolgáltatót. Személyi sérülés nem történt.

Csőtörés következtében nagy mennyiségű víz eltávolításához kérték kedden délelőtt a nyíregyházi hivatásos tűzoltók segítségét a szabolcsi megyeszékhelyen, a Lujza utca egyik közintézményénél, ahol a szerelőaknában a víz nagy értékű gépeket illetve az elektromos berendezéseket veszélyeztetett. A tűzoltók motoros szivattyú segítségével távolították el a vizet, személyi sérülés nem történt.

Mezőgazdasági munkagép sértett meg egy lakossági gázcsonkot kedden délután Nyírbogáton, a Jókai utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a gázszivárgást megszüntették és értesítették a gázszolgáltatót. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Traktorral ütközött egy kisbusz kedden délután Pap belterületén, a Kossuth utcában. A balesetben a kisbusz vezetője súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett, akit a roncsok közül a kisvárdai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok és feszítő-vágó berendezés segítségével szabadítottak ki, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22