Lángolt a villanyóra egy kótaji családi házban

Kigyulladt egy családi ház villanyórája kedden este Kótajban, a Nyírfa utcában. A tűz, a lakóépületre nem terjedt át, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, majd értesítették az áramszolgáltatót. Személyi sérülés nem történt.

Csőtörés következtében nagy mennyiségű víz eltávolításához kérték kedden délelőtt a nyíregyházi hivatásos tűzoltók segítségét a szabolcsi megyeszékhelyen, a Lujza utca egyik közintézményénél, ahol a szerelőaknában a víz nagy értékű gépeket illetve az elektromos berendezéseket veszélyeztetett. A tűzoltók motoros szivattyú segítségével távolították el a vizet, személyi sérülés nem történt.

Mezőgazdasági munkagép sértett meg egy lakossági gázcsonkot kedden délután Nyírbogáton, a Jókai utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a gázszivárgást megszüntették és értesítették a gázszolgáltatót. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Traktorral ütközött egy kisbusz kedden délután Pap belterületén, a Kossuth utcában. A balesetben a kisbusz vezetője súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett, akit a roncsok közül a kisvárdai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok és feszítő-vágó berendezés segítségével szabadítottak ki, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök