Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Nemzetközi konferenciát rendez a jövő héten a fővárosban a Budapesti Polgárőr Szövetség, melynek célja a külföldi jó gyakorlatok bemutatása és a jövőbeni lehetséges fejlesztési irányok áttekintése – mondta Steiner Attila, a szervezet alelnöke.

Tájékoztatása szerint a 26 éves szervezet az elmúlt években “dimenzióugráson ment keresztül” a kormányzati támogatottság, a technikai, műszaki fejlesztés, a társadalmi elfogadottság és a jogi háttér szempontjából is. Ezért itt az ideje, hogy áttekintsék a fejlődési, fejlesztési irányokat egy nemzetközi konferencia keretében, amelynek emellett az a célja, hogy a társszervezeteknek betekintést adjon a külföldi jó gyakorlatokba, továbbá, hogy felmérjék, hogyan tudnák még jobban aktivizálni a fiatalokat a bűnmegelőzés területén.
Az eseményen emellett fel szeretnék mérni, hogy a szakmai együttműködést milyen mélységig lehet továbbfejleszteni, valamint, hogy miként tudnák növelni a Magyarországon egyelőre kevésbé jellemző társadalmi és vállalati felelősségvállalást.

Fotó: ezahir.hu/archívum

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22