Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Tűzesetek és műszaki mentések is adtak feladatot a tűzoltóknak a mögöttünk hagyott hétvégén Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.


Összehordott papír, fatörmelék, valamint több személygépkocsi is kigyulladt egy száz négyzetméteres területen péntek délután Mátészalkán, az Ipari úton lévő MÉH telepen. A kettes kiemelt riasztási fokozatnak megfelelően a város hivatásos tűzoltói mellett Nyírbátorból érkezett tűzoltóegység, valamint a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat is vonult a tűzesethez, ahol átvette a tűzoltás irányítását. A tűzoltók több vízsugárral, valamint egy munkagép segítségével fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Elektromos zárlat miatt keletkezett tűz egy újfehértói lakóház erkélyén pénteken este az Ifjúság utcában. A tűzben egy lámpatest és egy műanyag asztal is égett, az ott lakóknak sikerült a lángokat megfékeznie. A város önkormányzati tűzoltói az épületet átvizsgálták, az izzó, parázsló részeket eltávolították, személyi sérülés nem történt.

Kettétört és az úttestre borult egy telefonoszlop pénteken Kemecsén, a Szent István úton. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók szüntették meg a forgalmi akadályt és értesítették a szolgáltatót. Személyi sérülés nem történt.

Az út felé megdőlt egy öt méteres nyárfa szombat reggel Balkány és Abapuszta között, az Adonyi úton., amely veszélyeztette a forgalmat. A szakolyi önkormányzati tűzoltók, motoros láncfűrésszel és dugólétrával avatkoztak be és szüntették meg a kialakult helyzetet. Személyi sérülés nem történt.

Gázkészülékeket szállító nyerges vonatató akadt el szombaton este a 41-es számú főúton Vásárosnamény közelében miután megfordulás közben az útpadkán megsüllyedt. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, illetve Nyíregyházáról a hatvan tonnás tűzoltódaru segítségével emelték vissza az elakadt járművet az úttestre. Személyi sérülés nem történt.

A lerakódott égéstermék gyulladt meg egy családi ház vegyes tüzelésű kéményében vasárnap este Hodászon, a Rákóczi utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését és távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

A kép illusztráció

Fotó: ezahir.hu/Móricz Csaba

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22