Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Magyarország kormányait a rendszerváltás óta a korrupció jellemzi -állítja Lengyel Máté a Szabolcs-Szatmár Bereg megyei jobbik egyesszámú választókerület elnöke. Mint mondta,  ez ellen a korrupciós folyamat ellen parlamentbe kerülése óta a Jobbik folyamatosan harcol.

A szabolcsi megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztató keretében az arra járók egy élethű nagyságú Mészáros Lőrinc bábut ölelhettek meg, bízva a jó szerencsében. A Jobbik így nem csak törvényjavaslatokkal, de kisebb-nagyobb performance-szal is szeretné megmutatni az embereknek, hogy az eltűnt pénzekért nem szellemek, nem láthatatlan kezek, hanem hús-vér fideszes földesurak/oligarchák a felelősek.

Ezek a fideszes földesurak ellopják a pénzt, és ezzel együtt ellopják a magyar fiatalok jövőjét, a magyar nép, és egész Magyarország jövőjét – hangsúlyozta Lengyel Máté jobbikos politikus.

Minden nagy egyetemi városba el akarják vinni Mészáros Lőrincet, hogy a fiatalok találkozhassanak azzal, aki miatt nem jut pénz az ösztöndíjak emelésére, színvonalas felsőoktatásra, államilag finanszírozott képzésekre.

Dr. Fülöp Erik Tiszavasvári  polgármestere két fideszes országgyűlési képviselőn azt kérte számon, hogy miért nem  szavazták meg a Jobbik antikorrupciós javaslatát, mint fogalmazott:

Elfogadhatatlan, hogy Nyíregyháza két fideszes országgyűlési képviselője  múlt hét szerdán leszavazta a Jobbik antikorrupciós törvénycsomagját. Erről a döntésükről el kell számolniuk a választópolgáraik felé!

Várják a magyarázatot, hogy miért álltak a korrupt politikusok és az országot kirabló oligarchák mellé, miért támogatják a jelenlegi korrupt rendszer fennmaradását.

Esetleg van félnivalójuk egy valódi elszámoltatástól? – tette fel a kérdést dr. Fülöp Erik

Fotó: ezahir.hu/Móricz Csaba

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22