Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Hat hektár területen égett a nádas kedden délután Tímáron, a Széchényi köz mögötti területen. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok és puttonyfecskendők segítségével oltották el a lángokat. Két hektár területen a száraz aljnövényzet gyulladt ki kedden este a 4-es számú főút mellett, a 324-es kilométernél Fényeslitke határában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Munkavégzés közben szenvedett balesetet egy fiatal férfi kedden délelőtt Nyíregyházán, a Varsó utcai épület tetején, ahonnan saját erejéből már nem tudott lejönni. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra és hordágy segítségével juttatták le a sérültet és adták át a mentőszolgálat munkatársainak, aki könnyebb sérülésekkel úszta meg a balesetet.

Egy nagyméretű fenyőfa az úttest felé megdőlt kedden délelőtt Győrtelken, a Tunyogi úton, ahol a forgalmat akadályozta, valamint a villanyvezetéket veszélyeztette. A mátészalkai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és dugólétra segítségével távolították el a sérült fát. Úttestre dőlt egy nagyméretű fa és egy villanyvezetéket is elszakított kedden délután Nyírmeggyes külterületén, ahol szintén a mátészalkai hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig, majd szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt, átmenetileg 11 fogyasztási hely maradt áram nélkül.