Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Újabb négy fővel gyarapodott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság elsőtiszti állománya. A belügyminiszter által aláírt kinevezési okmányokat a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság első embere adta át április 25-én az újdonsült tiszteknek, akik mostantól már ebben a minőségükben dolgoznak a szervezetnél.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója javaslatára a belügyminiszter kinevezte tűzoltó századossá a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományába Császár Éva Csilla tűzoltó törzsőrmestert, tűzoltó főhadnaggyá Deák Lászlóné tűzoltó zászlóst és dr. Nóta József tűzoltó törzsőrmestert, tűzoltó hadnaggyá pedig Bodnár Gábor tűzoltó törzsőrmestert.

A tiszti fogadalom után Góra Zoltán szólt az első tisztekhez. A főigazgató arra hívta fel a figyelmüket, hogy az esküben most elmondottak szolgáljanak zsinórmértékül további pályájukon. Az érintett igazgatókat ezután arra kérte, hogy kísérjék figyelemmel és mindenben segítsék az immár tisztként tevékenykedő kollégákat.

Fotó: Jóri András- BM OKF

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22