Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Május elsejétől él az az együttműködési megállapodás amit  a Jósa András Múzeum és a Nyíregyházi Állatpark kötött meg tegnap.  A megállapodás értelmében  az év végéig akik ellátogatnak a múzeumba vagy a Kállay Gyűjteménybe, a teljes áru jegy felmutatásával 10 százalék kedvezményt kapnak az állatparkban, persze ez a kedvezmény kölcsönös.

A megállapodástól azt várják az intézményvezetők, hogy tovább tudják növelni a látogatói létszámot, így a  Jósa András Múzeum, Nyíregyházi Állatpark és a Kállay Gyűjteménybe látogatók 10 százalékos kedvezményben részesülhetnek, amennyiben valamelyik partnerintézményben már váltottak jegyet.

A megállapodás ez év végéig érvényes, majd ezt követően a tapasztalatok kiértékelésével döntenek a további folytatásról az intézményvezetők.

Sajtótájékoztató keretében a   Sóstói Múzeumfalu vezetője, dr. Szabó Sarolta ismertette a  május elsejei programkínálatot. Így az Anarcsi portán megnyitják a “Mindenre fény derül” című kiállítást, amely a világítás történetét mutatja be. A falusi majális a megszokott  májusfa állítás köré szerveződik ami 11 órakor kezdődik a Jánkmajtisi portán.

A színpadi produkciók közül érdemes megemlíteni az Aranyszamár Színházat és a Dió Duó interaktív műsort ami elsősorban a gyermekeknek szól majd. Délután  a Ciráda zenekaré a színpad. Ezenkívül  a Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Majorette Csoport, lovaglás,  kézműves foglalkozások, népi ételek kóstolója és  kirakodóvásár is várja a látogatókat.

 

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22