Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Fidelitas figyelemfelhívó kampányt indít a következő napokban, amelyben megnevezik azokat a milliárdosokat, akik ellenzéki politikusokat “rángatnak” – közölte Böröcz László, az ifjúsági szervezet elnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Azt mondta: mostanában gombamód szaporodnak azok az ellenzéki politikusok, akiket dróton rángatnak milliárdosok, s “ez nagyon nincs rendben”. A Fidelitas nem szeretné, ha egyes pártok tevékenysége “ócska bábjáték” szintjére süllyedne – tette hozzá.
Az ifjúsági szervezet ezért figyelemfelhívó plakátkampányt indít a következő napokban, megnevezik az érintett milliárdosokat, és “kézzel rángatott bábjaikat is” – közölte, példaként említve Vona Gábort, akinek pártját szerinte “kilóra megvették”. A Jobbik nyugodtan lecserélhetné a nemzeti jelzőt a neve mellől, hiszen egy nemzeti pártból “Simicska Lajos csicskapártja lett” – fogalmazott.
Kitért arra is, hogy az MSZP elnöke a közelmúltban a kamerákba mondta, a baloldali pártok természetesen Soros György oldalán állnak. Ezt nemcsak mondják, hanem teszik nap mint nap – jegyezte meg a Fidelitas elnöke, hozzáfűzve: a bevándorlást álproblémának titulálták, majd Brüsszelben megszavazták a kötelező kvótákról szóló állásfoglalást is a baloldali képviselők.
Szavai szerint a dróton rángatott bábpártokat ma már szinte semmi nem különbözteti meg egymástól, függetlenül attól, honnan jöttek a vezetőik.

Budapest, 2017. április 27.Böröcz László, a Fidelitas elnöke sajtótájékoztatót tart a kormánypárt ifjúsági társszervezetének új plakátkampányáról a belvárosi Erzsébet téren 2017. április 27-én.MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Böröcz László kiemelte: a plakátkampánnyal mind a jobboldali, mind a baloldali szavazókhoz szólni kívánnak. Szerinte a Jobbik és a baloldal pártjai ma már nem értékeket képviselnek, csak gazdáik érdekeit. A Jobbik célja, hogy üzletet szerezzen Simicska Lajosnak, a baloldal célja, hogy megnyissa a határt a Soros György szerint kívánatos évi 1 millió bevándorló előtt – mondta.
Az egy hónapig tartó országos plakátkampány során szeretnék megmutatni mindenkinek, hogy “a baloldalnak Soros György, a Jobbiknak pedig Simicska Lajos a gazdája” – fogalmazott.
Jelezte: több mint kétezer plakátot helyeznek ki országszerte, ehhez a támogatást a Fidesz országos elnökségétől kérték és kapják, “a Fidesz költségvetéséből átlátható módon és nem egy milliárdostól, ahogy azt a Jobbik tette nemrég”.
Böröcz László kijelentette: itt az ideje, hogy a milliárdosok napfényre kerüljenek, s a milliárdosok orrára koppintsanak.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22