Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Sokan abban a tévhitben élnek, hogy az egyetemisták részére kínálják fel a legtöbb kiadó lakást. Ma már sok család dönt a lakásbérlés mellett ahelyett, hogy hitelcsapdába essen. Sokak számára nagyon fontos a nyugalom és inkább a lakásbérlés mellett döntenek, mint hogy a bankoknak fizessék ki havonta ugyanazt az összeget, amit egy-egy lakáshitel törlesztőrészlet jelent.

Mi a helyzet Budapesten?

Sokan gondolják úgy, hogy nem éri meg lakást vásárolni Budapesten. Ha tekintetbe vesszük azt, hogy egy belvárosi lakás mennyibe kerül, és ha hitelt vennénk fel mekkora havi törlesztőrészlettel járna ez a lépés, akkor bizony el kell gondolkodnunk. Abba is érdemes belegondolni, hogy ezeknek a hiteleknek a futamideje nem túl rövid, azaz ha egy hitelt 30 évig kell törleszteni, akkor tényleg sokszor jobban járnak azok, akik a lakásbérlés mellett döntenek.

Ez nem egy új divathóbort, hiszen külföldön nagyon sokszor a saját tulajdon helyett a lakásbérlet az, amit a legtöbben választanak. Nézzük meg Budapesten milyen lehetőségeket találunk bérlésre az otthontérkép oldalán. Sokan a Vízíváros választják új otthonnak, hiszen semmihez sem fogható a természeti környezet és a Duna közelsége. A Várfok utcában már 110 000 Ft-tól lehet garzont bérelni.

Ezt főleg azoknak ajánljuk, akik életük első bérleményét keresik. A bútorozatlan és világos lakás teljesen jó teret nyújt egy különleges életkezdéshez. A nagyobb alapterületű lakást keresőknek a Nap-hegyen környékén is találhatunk kellemes 3 szobás lakásokat, amelyek szintén gyönyörű természeti környezetben található, tökéletes infrastruktúrával.

Az erkélyes és napfényes lakás teljes felújításon esett át, így már csak a költözés marad hátra. A csendes utcára néző lakás családoknak ideális. A pesti belváros és még a Budai vár is egy kellemes sétával könnyedén elérhető.

Ennél az otthonnál számtalan extra beépített gép is található és a bútorok része is a bérlemény részét képezi. Nem kell mást tenni, mint pár dolgot beszerezni vagy a saját bútorainkat hozni és máris otthonossá varázsolhatjuk az új bérleményt.

Munkavállalóknak is szép számmal lehet lakást kiadni

Nagyon sok cég dönt a bérlés mellett, amikor külföldről érkező munkavállaló elszállásolása a cél. A menedzsereket általában luxus kategóriájú ingatlanokban szállásolják el, akár 1 vagy 2 éves időtartamra is ameddig a munkaszerződés szól. Legtöbbször a Várat vagy a Duna partot tekintik ideális helyszínnek, amikor a kiadó lakások budapesti munkavállalóknak hirdetéseket böngészik.

Nyugodt és csendes környék, a belváros könnyen megközelíthető. Egy 3 szobás ingatlan 800 000 Ft körüli havi bérleti díj ellenében bérelhető ki a Dunapart közelében.

A két fürdőszobás, szaunás ingatlanban minden megtalálható, amely egy menedzsernek szükséges. A hangulatos teraszon akár tárgyalásokat is folytathatnak, vagy a reggeli kávéjukat is elfogyaszthatják.

A gyönyörű helyszín még a legkülönlegesebb igényeket is kielégíti. Ha figyelembe vesszük, hogy egy szállodai szoba bérlése mennyibe kerülne, akkor bizony ez sokkal jobb és pénztárcakímélőbb megoldásnak tűnhet.