Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A városházán, a megyeházán, az okmányirodában, a kormányhivatalban és a bíróságon is rendőrök biztosították a helyszínt, majd az egyenruhások bombakereső kutyák segítségével tüzetesen átvizsgálták az épületeket, írja a szon.hu.

Mint írják, az „utcára került” ügyfelek és a dolgozók arcán is értetlenség tükröződött az evakuálás miatt, rövidesen elkezdődött a találgatás, vajon ki és miért fenyegetőzhetett robbantással, kisebb tömegriadalmat okozva a város szívében.

A szon.hu  érdeklődésére a rendőrség és dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző megerősítette a fenti információkat. Nem sokkal 9 óra után a városháza dolgozói visszatérhettek a munkahelyükre. Egyelőre nem tudni, honnan jött a – valószínűleg névtelen – fenyegetés.

– Valamennyi ügyfélnek és dolgozónak át kell esnie a bejáratnál egy átvilágításon, így elképzelhetetlen, hogy valóban bomba ketyegne a bíróság épületében… – magyarázta munkatársának egy középkorú hölgy, akinek dolgozói beléptetőkártya lógott a nyakában. – A kérdés csak az, kinek és mire volt jó ez a felesleges pánikkeltés – tette hozzá.

Kép: Pusztai Sándor/szon.hu

Forrás: szon.hu

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22