Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Hosszú kihagyás után idén először indul versenyen Helebrandt Máté, a Nyíregyházi Sportcentrum gyalogló versenyzője. Vasárnap, Békéscsabán a 38. Nemzetközi Sportgála keretén belül megrendezett országos gyalogló bajnokság 20 km-es távján áll a starthoz.A rangos esemény ezúttal is a Csaba Center előtti területen kerül lebonyolításra, melynek változatos látni- és  tennivalói között nyílt utcai futóverseny is színesíti majd a programot.

A 20 km-es országos bajnokság számaiban a férfi és női vonalon is a hazai élvonal teljes létszámban képviselteti magát, így  Helebrandt Máté és a nőknél Madarász Viktória is.

– Egészségügyileg rendben vagyok, de a 7-8 hét kihagyás a betegségem miatt rányomta a bélyeget a felkészülésemre, így  a verseny egy kicsit izgalmasabb lesz, mint szokott lenni. Az időeredmény most nem fontos, inkább magára a bajnoki cím megvédésére készülök. A hazai ellenfelem, akire most nagyon kell összpontosítanom, Venyercsán Bence Barnabás, a Honvéd versenyzője. Nagyon jó formában van, már tavaly is mögöttem végzett Békéscsabán és most a
versenyt megelőzően is együtt voltunk a Tatai Edzőtáborban.- tette hozzá a nyíregyházi gyalogló.

Helebrandt Máté a békéscsabai megmérettetés után már a nyári, londoni Atlétikai Világbajnokságra készül, ahol már biztos helye van keretben.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22