Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Közel négyszáz darab összerakott nádcsomó égett péntek délután Leveleken, a Fenyő utcában. A baktalórántházi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Szarvassal ütközött egy személygépkocsi péntek este a 4-es számú főúton, a 334-es kilométernél, Tiszabezdéd és Tuzsér között, ahol az ütközést követően a jármű árokba hajtott és felborult. A gépkocsi vezetője megsérült. A záhonyi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a területet megvilágították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Kétszáz négyzetméteren kapott lángra a száraz aljnövényzet péntek délután Nyíregyházán, a Rozstelek utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy 120 literes villanybojler elektronikája szombat hajnalban Nyíregyházán, a Kertész utcában. A tüzet feltehetően elektromos zárlat okozhatta. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

A kép illusztráció, nem ennek a  balesetnek a helyszínén készült!