Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Az U19-es II. osztályú bajnokság huszonötödik fordulójában a Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Kaposvár csapatát látta vendégül. A listavezető ellen remek mérkőzést játszott a hazai csapat, mely mindkét félidőben egyszer-egyszer megzörgette az ellenfele hálóját, így nagy győzelmet aratva itthon tartotta a három pontot. Az első félidő 38. percében Fodor Csaba, a második félidőben pedig Vajda Roland szerezte a Bozsik góljait. Ezzel a győzelemmel a nyíregyházi csapat maradt a tabella 4. helyén, egy ponttal a harmadik helyezettől, néggyel pedig a második helyezettől lemaradva.

U19 III. o. 2017.04.29.: Bozsik Akadémia (U18) – Sajóvölgye 4:0 (1:0)

A mérkőzés előtt második helyen álló U18-as csapat, az egy évvel idősebb korosztály számára kiírt III. osztályú bajnokság huszonötödik fordulójában a Sajóvölgye csapatát fogadta. A listavezető ellen lehengerlő játékkal, magabiztos győzelmet aratott a nyíregyházi csapat. Az első félidőben Elek Ádám szerezte meg a vezetést, melyet a második félidőben Finna Norbert, Győrfi Benedek András, és Sárosi Máté találatai növeltek. Ezzel a fontos győzelemmel a Bozsik egy mérkőzéssel kevesebbet játszva is három pontos előnnyel vezeti a tabellát.

U17 II. o. 2017.04.29.: Paks – Bozsik Akadémia 2:1 (0:0)

A Bozsik Akadémia U17-es csapata a Paks csapatánál vendégszerepelt a II. osztályú bajnokság huszonötödik fordulójában. Az első félidő kiegyenlített játékot, küzdelmet hozott, ám gól nem született. A második félidő elején 17 perc alatt két gólt kapott a nyíregyházi csapat, melynek erejéből csak egy öngól révén a szépítésre futotta. Ezzel a vereséggel visszacsúszott egy helyet a tabellán a Bozsik, és a 9. helyen áll.

U16 II. o. 2017.04.29.: Paks – Bozsik Akadémia 4:0 (1:0)

A Bozsik Akadémia U16-os csapata a Paks csapatánál szerepelt a II. osztályú bajnokság huszonötödik fordulójában. A hazai csapat a mérkőzés elején megszerezte a vezetést, ezzel be is állította a félidei eredményt. A második félidőben sajnos csak hazai gólok születtek. Ezzel a vereséggel visszacsúszott a tabella 7. helyére a Bozsik.

U15 I. o. 2017.04.29.: Bozsik Akadémia – Kaposvár 1:2 (0:1)

A Bozsik Akadémia a Kaposvár csapatát fogadta, az I. osztályú bajnokság huszonötödik fordulójában. A múlt heti pontszerzés után most abban bízott a Bozsik, hogy sikerül a rossz sorozatnak véget vetni, és újra győztesként hagyhatják el a pályát. Sajnos ez nem sikerült. Az első félidő hajrájában megszerezte a vezetést a vendégcsapat. A fordulást követően ezt azonnal egalizálta a nyíregyházi csapat. Ám sajnos még egy gól született a mérkőzésen, melyet a kaposváriak szereztek. Így maradt a tabella 16. helyén a Bozsik.

U14 I. o. 2017.04.29.: Bozsik Akadémia – Kaposvár 1:0 (1:0)

A Bozsik Akadémia U14-es csapata a Kaposvár csapatát látta vendégül, az I. osztályú bajnokság huszonötödik fordulójában. A küzdelmes mérkőzésen egy gól született, ám szerencsére az hazai oldalon. Ónadi László 24. percben szerzett góljával itthon tartotta a három pontot a Bozsik Akadémia. Ezzel a győzelemmel a nyíregyházi csapat a tabella 8. helyén áll.

U14 II.o. 2017.04.29.: Debreceni SI – Bozsik Akadémia (U13) 3:1 (1:1)

Az U13-as csapat, az idősebb korosztály számára kiírt II. osztályú bajnokság következő fordulójában a Debreceni SI csapatánál vendégszerepelt. A mérkőzés legelején megszerezte a vezetést a hazai csapat, melyet a félidő hajrájában Papp Nándor góljával egalizált a Bozsik. A második félidőben két debreceni gól született, mellyel nem csak a mérkőzést, de a tavaszi veretlenségét is elvesztette a nyíregyházi csapat. A Bozsik így maradt a tabella 3. helyén.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22