Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Május 20-án, szombaton 9 órai kezdettel Nyíregyháza belvárosában egy igazi, remek hangulatú futóversenyre vár az Electrolux Lehel Kft. és Nyíregyháza MJV Önkormányzata. A III. Electrolux Nyíregyháza Félmaraton és Családi Futóverseny azok számára is teljesíthető, akik még idén nem vették fel a futócipőjüket! A verseny fővédnöke, Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere, valamint Alessio Bonfanti, az Electrolux Lehel Kft. nyíregyházi gyárának igazgatója.


Május 8-án az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón elhangzott, az Electrolux Lehel Kft. több mint tíz éve nyitotta meg gyáregységét Nyíregyházán. A nyíregyházi- és a jászberényi hűtőszekrénygyár együtt az Electrolux csoport legnagyobb hűtőkészülék gyártóbázisa Európában. A cég amellett, hogy már évek óta folyamatosan több mint ezer embernek biztosít munkalehetőséget a szabolcsi megyeszékhelyen, aktív szerepet tölt be a helyi közösségek életében.

Alessio Bonfanti, a nyíregyházi gyár igazgatója kiemelte, az Electrolux örömmel vesz részt olyan akciókban, amelyek vonzóbb, élhetőbb, attraktívabb városképet alakítanak ki Nyíregyházáról, és egyben a családosok és a fiatalok körében is kedvelt programok. Számukra is fontos, hogy Nyíregyháza előtérbe kerüljön, hiszen dinamikus fejlődése elősegíti a fiatalok megtartását a térségben.

Ezért a termelés mellett fontos a város és a gyár kiváló együttműködése, partnerek kívánnak lenni a városfejlesztésben, illetve amikor lehetőségük adódik, Nyíregyháza programjaiban. Ennek egyik következő állomása a III. Electrolux Nyíregyháza Félmaraton és Családi Futóverseny. Reményeik szerint sokan állnak majd rajthoz május 20-án, hogy a Városnapon együtt fussanak a város szívében.

Dr. Kovács Ferenc elmondta, az önkormányzat évek óta következetesen ösztönzi és támogatja az egészséges életmód és a sport népszerűsítését a megyeszékhelyen. A minden korosztályt megszólító sport és szabadidős programok igen népszerűek a városban.

Kiemelte, példaértékű az, ahogyan az itt működő cégek csatlakozva ehhez a koncepcióhoz, bekapcsolódnak a város mindennapjaiba és az itt zajló sportélet vérkeringésébe. Az Electrolux nyíregyházi gyárára pedig – legyen szó sétány kialakításáról, intézményeket támogató adományokról, vagy sok embert megszólító nagyszabású rendezvényekről, állandó partnerként számíthat a város.

A cég és az önkormányzat kiváló együttműködésének újabb bizonyítéka a III. Electrolux Nyíregyháza Félmaraton és Családi Futóverseny megrendezése. A polgármester elmondta külön öröm, hogy május 20-án a testvérvárosaik, Iserlohn, Rzesow, Eperjes és partnervárosuk Beregszász csapatai is rajthoz állnak majd, így nem csak részesei lesznek a megmérettetésnek, de egy nagyszerű sportélménnyel gazdagodva vihetik magukkal Nyíregyháza és az Electrolux jó hírét.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22