Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Mindannyiunk élete megér egy telefonhívást! A lelki elsősegély telefonszolgálatok a nap 24 órájában várják a 116-123-as rövidített- ingyenesen hívható telefonszámon a lelki elsősegély hívásokat. 1997 óta minden év májusában megrendezésre kerülő Telefonos Napon arra szeretnék felhívni a figyelmet: “… hogy beszéljünk egymással…”

A nemzetközi normák alapján működő lelki elsősegély telefonszolgálatok célja, hogy nehéz élethelyzetekben, krízisben, esetleg felmerülő öngyilkossági gondolatok, késztetés esetén, éjjel-nappal térítésmenetesen tudjon beszélni ezekről a nehézségekről a 116-123-as számon.

Ebben az évben a Telefonos Nap rendezvényeinek Salgótarján ad otthont. Ebből az alkalomból a lelki egészségvédelemre, a lelki eredetű betegségeink kezelésére, az öngyilkosság megelőzésre és a kommunikáció és lelki egészségvédelem kapcsolatára hívják fel a figyelmet a LESZ-hez tartozó civil szervezetek. Másnap “Értő meghallgatás tréning” címmel az Empowering projekt eredményeiről beszél Székely András a projekt vezetője. Lelki elsősegély nyújtásához alapvető készség, hogy meg tudjuk hallgatni, hallani a másik ember félelmeit, örömeit, érzéseit, gondolatait – ezt segíti a tréning, amelynek a kialakításáról, részleteiről lesz szó az előadáson.
Tel: Dudás Erika 30-488-2159; Székely András: 20-980-8829

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22