Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Fiatalokat megszégyenítő részvétel várható a IV. „Szépkorúak” Nyíregyházi Sporttalálkozóján. Nevezni csak az 55 év feletti, nyíregyházi lakosoknak lehetett. A Város mintegy 20 ezer szép korú lakosa közül több mint 450 nevezés érkezett, ami önmagában is rekordnak számít.

Május 17-én, szerdán 9 órakor több mint 600  Szépkorú veszi birtokba  a Városi Stadiont, ahol IV. alkalommal mérik összes az idősek állóképességüket.  Az esemény apropóján tartottak  sajtótájékoztatót  a Sportcentrum  és a nyugdíjas klubok képviselői.

Dajka László elmondta: Az idén  női és férfi kategóriában, nyolc versenyszámban hirdettek versenyt. Így az 55 évnél idősebb nevezők többek között 100-400 méteres futás, kislabdadobás, teke és teniszben mérhetik össze ügyészségüket. Újdonság az idén, hogy a szellemi frissességüket  ulti sportágakban próbálhatják ki a nevezők.

A nagyszabású bevonóval kezdődő  eseményt Nyíregyháza MJV Önkormányzata és a  Nyíregyházi Sportcentrum közösen szervezi, amelynek fővédnöke Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza MJV polgármestere.

Portálunk kiemelten követi a szerdai rendezvényt.

Fotó: ezahir.hu/Móricz Csaba

 

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22